βιογραφικο

Δημήτριος
Καμεντσίδης

the future of Minimal invasive cardiac treatment

συντομο βιογραφικο

Ο Δημήτριος Καμεντσίδης είναι ένας από τους κορυφαίους καρδιοχειρουργούς στην Ελλάδα.

Με πολύχρονη εμπειρία στην καρδιοχειρουργική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο Δημήτριος Καμεντσίδης είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους επιστήμονες στον τομέα του.

Οι υπηρεσίες του καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης καρδιοχειρουργικής, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές που σέβονται τις ανάγκες του ασθενούς και του επιτρέπουν να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά του.

γνωριστε την ομαδα

Η απόφαση να υποβληθείτε σε μια επέμβαση καρδιάς, όπως και η επιλογή του γιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

Η ομάδας μας αποτελείται από τους Καρδιοχειρουργούς Δημήτριο Καμεντσίδη και Κωνσταντίνο Μακρυγιαννάκη, τους Αναισθησιολόγους Αλέξανδρο Κολέττα και Γεώργιο Μούτσιανο, τον Καρδιολόγο Αλέξανδρο Χάντα (υπεύθυνο προ και μετεγχειρητικής παρακολούθησης των ασθενών, τον Πλαστικό Χειρουργό Αλκιβιάδη Τσιαντζή και την Τεχνικό Εξωσωματικής κυκλοφορίας Νίκη Οικονόμου.

"Στόχος μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας μέσω τεκμηριωμένης γνώσης και καινοτόμων θεραπειών. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή ανθρώπινα και εξατομικευμένα, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης."
περισσοτερα

Στεκόμαστε δίπλα στον Ασθενή.

Shop all

Μπροστά στις εξελίξεις της Καρδιοχειρουργικής

Shop all

Δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί πριν και μετά την επέμβαση

Shop all

Με αγάπη και ενσυναίσθηση δίπλα στον Ασθενή και την οικογένειά του

Shop all

"ΑΡΙΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"

"ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΣΤΕΡΝΟΤΟΜΗΣ"

"ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΙΜΟΞΕΩΝ"

"μειωνονται οι μεταγγισεισ αιματοσ."