Συχνες ερωτησεισ

Ο οδηγoς σας για την ελaχιστα επεμβατικh καρδιοχειρουργικh

οδηγοσ
Κατανοούμε ότι η χειρουργική επέμβαση, ειδικά η καρδιοχειρουργική, μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία. Γι' αυτό δημιουργήσαμε αυτήν τη σελίδα για να απαντήσουμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ελάχιστα επεμβατική καρδιοχειρουργική και τις υπηρεσίες μας.

Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη της ελάχιστα επεμβατικής καρδιοχειρουργικής, τις διαφορές μεταξύ αυτής της προσέγγισης και της παραδοσιακής χειρουργικής ανοιχτής καρδιάς, τους κινδύνους που συνδέονται με τη διαδικασία και πολλά άλλα.
Έχουμε επίσης συμπεριλάβει πληροφορίες σχετικά με την επιμελητεία και την ασφαλιστική κάλυψη, καθώς και συμβουλές για την προετοιμασία και την ανάκαμψη από τη χειρουργική επέμβαση.

Ελπίζουμε ότι αυτή η ενότητα Συνήθεις Ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε και θα σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τις επιλογές της καρδιοχειρουργικής σας.
Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας.
Είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τις μικρότερα δυνατές τομές και εξειδικευμένα εργαλεία για πρόσβαση και χειρουργική επέμβαση στην καρδιά με όσο το δυνατόν λιγότερο τραύμα στο σώμα.
κλειστε ραντεβου

"αριστο χειρουργικο αποτελεσμα."

"χωρισ τα μειονεκτηματα τησ μεσησ στερνοτομησ."

"μικροτεροσ κινδυνοσ λοιμοξεων."

"μειωνονται οι μεταγγισεισ αιματοσ."